MENU

Apajan menu on sesonkia kunnioittava, satunnaisin välein vaihtuva makumatka. Menut valmistetaan käsityönä laadukkaista raaka-aineista. Menut ovat saatavissa myös erityisruokavalioihin soveltuvina, kuten pesco-vege, ovo-lakto, vegaaninen, gluteeniton ym. Ilmoitathan erityistoiveistasi meille pöytää varatessasi, kiitos!

Kevättalvi

Palsternakkaa ja siitaketta

- o -

Haukea, hillaa ja varsiselleriä

- o -

Hirveä, tattaria ja luumua

- o -

Pyhäjärven kuhaa, mustajuurta ja juuripersiljaa

- o -

Lanttua, lakritsaa, yuzua ja inkivääriä

Menu 78€ - Viinit 58€

Kevättalvi (kasvipohjainen)

Palsternakkaa ja siitaketta

- o -

Juuriselleriä, hillaa ja keltajuurta

- o -

Tattaria, luumua ja siitaketta

- o -

Siiliorakasta, mustajuurta ja juuripersiljaa

- o -

Lanttua, lakritsaa, yuzua ja inkivääriä

Menu 78€ - Viinit 58€