
MENU
Apajan menu on sesonkia kunnioittava, satunnaisin välein vaihtuva makumatka. Menut valmistetaan käsityönä laadukkaista raaka-aineista. Menut ovat saatavissa myös erityisruokavalioihin soveltuvina, kuten pesco-vege, ovo-lakto, vegaaninen, gluteeniton ym. Ilmoitathan erityistoiveistasi meille pöytää varatessasi, kiitos!
Kevättalvi
Palsternakkaa ja siitaketta
- o -
Haukea, hillaa ja varsiselleriä
- o -
Hirveä, tattaria ja luumua
- o -
Pyhäjärven kuhaa, mustajuurta ja juuripersiljaa
- o -
Lanttua, lakritsaa, yuzua ja inkivääriä
Menu 78€ - Viinit 58€
Kevättalvi (kasvipohjainen)
Palsternakkaa ja siitaketta
- o -
Juuriselleriä, hillaa ja keltajuurta
- o -
Tattaria, luumua ja siitaketta
- o -
Siiliorakasta, mustajuurta ja juuripersiljaa
- o -
Lanttua, lakritsaa, yuzua ja inkivääriä
Menu 78€ - Viinit 58€